Geile amateur ikbensupernat (27)

Acties

Informatie

ikbensupernat (27)

Bericht van ikbensupernat

Na 3 Jaren een relatie gehad te hebben was ik het zat en wilde ik veel meer plezier gaan beleven. Ik ben een super geiltype dat ook wel in is voor een serieus gesprek. Ook ben ik heel erg avontuurlijk Ingesteld, dus ook op seksueel gebied!

Informatie over ikbensupernat

Naam: ikbensupernat
Leeftijd: 27
Woonplaats: Limburg
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag Exotisch eten en drink graag Een heerlijke cocktail. Mijn hobbie(s): Dansen, movies, zingen, acteren. Mijn favoriete muziek is Top 40 muziek, klassiek, jazz, reaggae. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Innerlijk is belangrijker dan uiterlijk! Zolang het maar klikt.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Het terras en buitenseks in de natuur. Bij mannen val ik op hun Een heerlijke penis. Piercings: ja. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: Speels en avontuurlijk. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Mijn billen. Mijn levensdoel is: Plezier hebben en toch enige diepgang in het leven. Mijn levensmotto is: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Een man die snel klaarkomt. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou